Carl’s Jr.®, Malaysia (Food Review)

How good is Carl’s Jr. …..?

They have a wide variety of specialty burgers that you don’t get from McDonalds.

They might be similar to Burger King (BK) but they have better burgers and complete with better fries.

We managed to get a taste of it early this year!
And repeat visits for more than 10 times.

The best!

This is an American fast food chain that is famous for charbroiled hamburgers.

One thing not to be missed here is the……… cheesy fries!!! [In Yellow Box]. The fries is super damn good! I am serious!

Tried the Carl’s Jr. Double Grilled Cheese Bacon Burger™. It is a must try, for me. Even though, the price is a bit pricey for a fast food but it’s delicious.

Carl’s Jr. Teriyaki Burger™

The Boys 😀

Oh yeahh.. the drinks are refillable like BK.

All you need to do is, get a cup, push the lever for ice, press for what type of soda you want and then out comes your a nice, cold refreshing Coke or Ice Lemon Tea (just for me).

The girls 😉

Say ….

Cheese!

*haha hehe haha ho*

Great customer services at Carl’s Jr. Mines Shopping Fair. The guy *cashier* who supervised my wife‘s order was nice and helpful. We thanked him a lot.

To know more about Carl’s Jr, kindly visit http://www.carlsjr.com 😀

14. June 2010 by The King
Categories: Mama's Talk | 8 comments

Comments (8)

  1. I just wondering whether dis kind of becon halal or not

  2. Hi there cute lady Miss Wawa 😉

    Thank you for dropping by to our blog. For Carl’s Jr Malaysia, they’re Halal menu for Malaysian outlet. You may check ’em at their outlet.

    Have a wonderful trip to Carl’s Jr! 😀

  3. Genting highland ade carl’s jr tk?

  4. I have a question. I went to Carl’s jr yesterday and i saw some burgers contain bacon on the menu. Is it chicken bacon? Can it be eaten by muslims?

  5. JAKIM stated that any terms which gives the similar meaning to PORK will NOT BE GIVEN Halal certificate..so, using BACON term will never make Carl’s Junior cert being approved by JAKIM..

    i don’t see any cert being given by JAKIM to carl’s as u claimed..can give me the links please? or kindly upload it here..

  6. Bagi mendapatkan kepastian mengenai status halal Carl’s Jr., saya sarankan saudara/saudari menghubungi Jakim di bahagian hub Halal Jakim, Aras G, Blok 2200, bahagian Entreprise 3, Persiaran Apec, 63000 Cyberjaya, telefon 03-83150200 atau lawati laman web JAKIM, e-Halal http://www.halal.gov.my

  7. Kalau mengikut JAKIM, restoran ini tidak akan dapat status Halal selagi penggunaan istilah Bacon itu masih digunakan walaupun diperbuat drpd ayam atau daging. Mereka tidak pernah cuba untuk menerangkan kepada orang ramai akan perihal ini (istilah yang mengelirukan katanya) sehingga ramai yang terkeliru sama ada bahan makanan ini diperbuat daripada sumber yg halal atau tidak. Perkara ini juga terjadi pada produk Bak Kut Teh, Hot Dog dan lain-lain. Kadang-kadang kita kena terima perkara berkaitan penamaan makanan ini dari segi budaya orang bukan Melayu. Yang paling penting dalam bab halal ialah sumber bahan bukannya nama. Kuih-muih tradisional Melayu pun ada nama yang pelik2 seperti kuih Tahi Itik dan Badak Berendam. Tapi adakah ini bermakna ia diperbuat daripada tahi dan daging badak?

  8. rasanya ia terpulanglah pada individu samada nak melantak Carls Junior atau tak. Sendiri jawab kat sana nanti.

    Tapi kemusyikilan utama saya adalah, jika Carls tidak peduli untuk dapatkan Halal dari Jakim, bagaimanakah kita nak pastikan bahawa daging mereka disembelih halal, sos mereka tiada DNA oink-oink, roti, cheese dan lain-lain lagi? Jakim pula takkan keluarkan statement separuh-separuh (contoh, daging halal, tapi roti tak halal.. nanti ada orang beli daging aje)..

    Susah sangatker nak tukar nama Bacon tu ke daging keping ker, daging salai ker, bukannya ada royalty kena bayar pun kalau guna nama daging salai tu. Nampak sangat Carls junior ni ego dan tidak mempedulikan sensitiviti orang muslim.

    Ada banyak lagi kedai/restoran francais yang sebegini. Anyway, conclusion nya, sendiri makan sendiri tanggung.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.