Dokumen Perjanjian Penerbitan PTS

Bungkusan plastik berwarna putih, hijau dan biru?

Oh, apakah isi kandungannya? *perasaan ingin tahu membuak-buak di dada!* >_<

Rahsia besar! 😉
Dokumen perjanjian penerbitan PTS.

Kiriman ini telah diusahakan dan diposkan oleh saudari Cik Norashikin Wahid yang jelita lagi tinggi budi pekertinya ke alamat kediaman.

Ya, beliau baru sahaja dinaikkan pangkat oleh anak syarikat PTS iaitu PTS Milennia Sdn Bhd pada bulan May yang lalu daripada menjawat jawatan Editor Perolehan kepada jawatan baru yakni Editor Senior. Syabas dan tahniah buat Cik Ashikin diatas peningkatan kerjaya yang cemerlang! *pelukan rindu* 😀 Amat mengkagumkan.

Secara peribadinya saya sangat menyenangi cara kerja warga tim produktif PTS. Ini adalah kerana, walaupun saya sibuk dengan jadual penuh tugasan luar dan tidak dapat hadir ke pejabat PTS di Batu Caves, Selangor, namun pihak Cik Ashikin telah mengambil inisiatif untuk menghantarkan apa jua maklumat terkini mengenai proses penerbitan buku kepada saya melalui penghantaran SMS, email dan juga khidmat pos.

Oh, saya suka syarikat penerbitan ini. Sememamngnya terbaik! 😉

Tiada alasan bagi melengahkan kerja. Saya amat kagumi daya usaha sistematik ini. Terima kasih Cik ^O^

About MamaFiza

Born in 1984. Family 1st; living in boulevard of peace, loving my treasured family, fully breastfeeding my precious 4 kids (tandem nursing) *30 months duration for each of 'em*, homeschool advocate, book writer, Work-at-Home-Mom (WAHM), certified Lactation Counselor (LC), official ZIN, yoga + pilates enthusiast, no pacifier & no maid rules! [Praise to God]

18. January 2010 by MamaFiza
Categories: MamaFiza.com | Leave a comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.